Over PMB Keuringen

Ons bedrijf verzorgt al sinds begin jaren ’90, technische veiligheidsinspecties van klimmaterialen en elektrische arbeidsmiddelen.

Onze klantenkring is zeer divers en wij mogen bij ruim honderd gerenommeerde bedrijven, museums en (overheids) instellingen, bouw, industrie, installatie, schilders, verhuur, zorg, ect. onze diensten uitvoeren.

Mocht u van plan zijn een Arbozorgsysteem zoals VCA, ISO of RI&E te gaan implementeren binnen uw organisatie, dan moet u bovendien aan de eis tot het keuren van elektrisch handgereedschap of klimmateriaal overgaan.

De keuringen worden uitgevoerd door een ervaren keurmeester of inspecteur die beschikking heeft over de laatste wet- en regelgeving op dit gebied. Wij kiezen voor het invoeren van QR registratiesysteem met een online beheerportaal, dit geeft u wereldwijd inzicht in het aantal en de soort middelen waarover uw organisatie beschikt.

Wij verzorgen  de NEN 3140 keuring, elektrisch gereedschap / arbeidsmiddelen, inspecties ladders en trappen NEN 2484 / EN 1145, rolsteiger NEN 2718 / NEN-EN 1004, valbeveiliging  EN 361 / EN 363/ EN365.

De keuringen verzorgen we door heel Nederland, eventuele reparaties worden in overleg veelal direct bij u ter plekke verzorgd.

06-83561689

Advies nodig?

Bel ons en we bespreken samen met u de mogelijkheden.

Volgens de Arbowet en RI&E bent u verplicht te zorgen voor een veilige werkomgeving. De arbeidsmiddelen en installaties dienen met regelmaat te worden geïnspecteerd, om aan deze eis te voldoen.

 

© Copyright - PMB Keuringen - Alle rechten voorbehouden. - Privacybeleid