PMB keuringen heeft de deskundigheid in huis om al u elektrisch gereedschap te keuren en te waarmerken, volgens NEN 3140.

PMB keuringen keurt en certificeert al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen. Wanneer uw machines volgens deze norm gecertificeerd zijn, wordt er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het Arbo-besluit.
Uw goedgekeurde machines worden voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is, tevens krijgt u een digitaal certificaat in pdf. met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.
De aangeleverde machines moeten voorzien zijn/worden van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het certificaat terug te vinden is. Meestal wordt dit in de machine gegraveerd. Wij kunnen gebruik maken van de door u gehanteerde en zelf aangebrachte identificatienummers, indien deze niet aanwezig zijn, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Met een keuringscertificaat kunt u aantonen dat uw machines veilig zijn, dit bespaart u een hoop problemen met de Arbo diensten en verzekeringsmaatschappijen.

Meer informatie over keuren elektrisch gereedschap?

U kunt ons het beste bellen of mailen.

T. 0315 – 236 486 | E. Info@pmbkeuringen.nl

06-83561689

Advies nodig?

Bel ons en we bespreken samen met u de mogelijkheden.

Volgens de Arbowet bent u verplicht te zorgen voor een veilige werkomgeving. De arbeidsmiddelen en installaties dienen met regelmatig te worden geïnspecteerd, om aan deze eis te voldoen.

 
© Copyright - PMB Keuringen - Alle rechten voorbehouden. - Privacybeleid